Home / Вести / Се удави капач во Претор

Се удави капач во Претор

                            

                    Доцна попладнево се удавил капач во Претор.

          Според очевидци  станува збор за млад капач од Ресен.

          До давањето дошло откако три млади капачи се возеле на педалинка. Од непознати причини  педалинката се превртила. Двајцата млади капачи со пливање излегле на површина, а едното од децата не излегло од водата.

          Во моментот капачи се обидуваат со мрежи да ги извлечат удавеното дете од езерото.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!