Home / Вести / СООПШТЕНИЕ ЈКП “ ВОДОВОД“

СООПШТЕНИЕ ЈКП “ ВОДОВОД“

 Ве известуваме  дека во периодот од 06.08. 2020 година до 25.08. 2020 година, нa корисниците на услугите на ЈКП „Водовод“ Битола кои имаат заостанат долг за вода и тоа; /по основ  на тужени, редовни сметки и фактури за сите физички и правни лица / им се дава можност да го платaт заостанатиот долг на рати.

Доколку должниците не се јават во наведениот временски период ке бидиме приморани постоечките тужби да ги доставиме до надлежните извршители, а исто така за заостанате неплатени сметки и фактури ке се  изготвуваат  нови тужби.

Раководниот тим  на ЈКП „Водовод“ Битола и во иднина ке се грижи за своите коминтенти/потрошувачи на вода/ преку превземање на мерки  кои ке бидат во интерес исклучиво на корисниците и граганите.

Битола,                                                                                                 ЈКП„ВОДОВОД“

05. 08. 2019                                                                                          – БИТОЛА –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!