Home / Вести / Средба на градоначалникот Коњановски со амбасадорот на Косово Садриу

Средба на градоначалникот Коњановски со амбасадорот на Косово Садриу

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски оствари работна средба со амбасадорот на Косово, Приндон Садриу и заменик амбасадорот Влорат Гаши.

Дипломатските претставници и градоначалникот Коњановски , изразија верување дека во идниот период, воспоставената комуникација треба да се интензивира, во функција на взаемна соработка и поддршка во повеќе области, пред се на културен и економски план.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*