Home / Uncategorized / Стопанската комора на Македонија генерален спонзор на “Изборот на најуспешни битолчани“ на Битолски весник

Стопанската комора на Македонија генерален спонзор на “Изборот на најуспешни битолчани“ на Битолски весник

Годинашната манифестација на Битолски весник “ Избираме најуспешни битолчани 2019“ ќе се одржи под генерално покровителство на германската компанија “ Кромберг и Шуберт“

Денеска редакцијата на Битолски весник и официјално беше информирана дека Стопанска комора на Македонија прифати да биде генерален спонзор на Манифестациајата.

Тоа е уште една потврда за огромниот рејтинг што го ужива оваа Манифесатција не само во Битола, туку и во државата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!