Home / Tag Archives: 1 јули

Tag Archives: 1 јули

Акцискиот план за ЕУ готов до 1 јули

Акцискиот план за интеграција на Република Македонија вo ЕУ, во чија изработка ке учествуваат и експерти од Запад ке биде готов најдоцна до 1 јули. Ова го истакна премиерот Зоран Заев по средбата со еврокомесарот Јоханес Хан во Владата. Премиерот ...

Read More »