Home / Tag Archives: 100 дена

Tag Archives: 100 дена

За 100 дена реализирани 116 проекти а 545 почнати да се реализираат

-За само 100 дена целосно реализиравме 116 проекти од вкупниот број предвидени во програмата, а други 554 проекти почнаа да се рализираат и се во тек. Тоа се вкупно 670 проекти што се целосно спроведени или во тек е нивна ...

Read More »