Don't Miss
Home / Tag Archives: админситарција

Tag Archives: админситарција

Професионализација на државната администрација

Владата предводена од СДСМ започнува процес на професионализација на државната администрација pреку реформскиот План 3-6-9. Владата започна процес на темелни реформи во државната администрација, што ќе обезбедат професионални и ефикасни институции. По локалните избори во октомври, таквиот процес на професионализација ...

Read More »