Home / Tag Archives: ало докторе

Tag Archives: ало докторе

На „Ало докторе“ 1.229 повици за една недела

– На телефонскиот број за медицински совет „Ало докторе“ изминатата недела се регистрирани 1.229 повици, а од ставањето во функција на линијата во септември 2014 година вкупно 103.219 јавувања – соопшти денеска Здравствен дом Скопје. Линијата е достапна секој ден ...

Read More »