Home / Tag Archives: Анета шијакова

Tag Archives: Анета шијакова

Наградата за новинарство “Тоде Петревски“ му припадна на новинарката Анета Шијакова

Денеска, во градската и универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски“ во Битола, по 11. пат беше доделена наградата за новинарство на “Битолски весник“  што ја востанови во чест на прерано починатиот новинар Тоде Петревски, доајен на битолското и македонското новинарство.   ...

Read More »