Don't Miss
Home / Tag Archives: апсење

Tag Archives: апсење

За бегството на Грујовски и Бошковски суддите на тапет

Не запираат критиките упатени на адреса на македонското судство кое се посочува како одговорно за бегството на Горан Грујевски и на Никола Бошковски. Двајцата, едниот како поранешен началник во петтата управа во Управата за безбедност и контраразузнавање, другиот како негов ...

Read More »

Во полициската акција “Јагула“ уапсен екс-градоначалникот на Охрид, Александар Петрески

Кривичните дела се правени од 2007 до 2013-та година, со што осомничените го оштетлите општинскиот буџет за 47 милиони денари, а се стекнале со противправна имотна корист од 148 милиони денари, а 2 милиони денари во лична корист на екс ...

Read More »

Во Босна почна акција за апсење на вахабистите

Припадниците на Агенцијата за истрага и заштита на Босна и Херцеговина утрово по налог на Обвинителството на БиХ уапсиле 15 лица поврзани со вахабистичкото движење. Акцијата со коден назив „Дамаск” е спроведена во 17 градови во БиХ. Овие лица се ...

Read More »