Home / Tag Archives: Б-97

Tag Archives: Б-97

Талески не се појави на судење

На денешното рочиште кое се одржа во Основниот суд во Битола, на кое требаше да се одржи судкскиот процес на Општната Битола, птотив Радио Б -97, на кој како тужител се јавува сега веке екс градоначалникот Владимир Талески,  Талески не ...

Read More »