Home / Tag Archives: Б.Д.Скопје

Tag Archives: Б.Д.Скопје

И Борис Дамовски и Владо Јовановски одат во Шутка

Од Кривичниот суд стигна потврда дека Борис Дамовски и Владо Јовановски од куќен заминуваат во затворски притвор. -Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 – Скопје, постапувајќи по жалба на ОЈО за гонење организиран криминал и корупција, донесе решение со кое ги ...

Read More »