Home / Tag Archives: банка

Tag Archives: банка

Стопанска банка од утре ќе ги исплаќа мартовските пензии

Стопанска банка а.д. Битола ги известува своите почитувани клиенти/пензионери дека исплатата на пензиите за овој месец ќе започне на 25.03 со тоа што во периодот од 25.03 до 27.03 сите пензионери кои ја добиваат пензијата во Стопанска банка а.д. Битола ќе ...

Read More »

Отворена експозитурата на Стопанска банка- Стара зграда

Стопанска банка а.д. Битола ја реотвори целосно ребрендираната експозитура на локација Стара Зграда – Битола Во еден од најстарите и најубавите примери на архитектурата во Битола – Стара зграда, денес, Стопанска банка а.д. Битола ја реотвори својата целосно ребрендирана експозитура. ...

Read More »

Стопанска банка а.д. Битола со низа донации во пресрет на Новогодишните празници

Стопанска банка а.д. Битола и оваа година, традиционално во пресрет на Новогодишните празници изврши низа донации во различни институции во градот Битола. Банката во текот на целата година активно спроведуваше голем број на општествено одговорни практики и донации, а водени ...

Read More »

ТВ Орбис дефинитивно ја снема од етерот

По згаснувањето на ТВ Мега Битола остана уште без една локална телевизија. Од вчера  во етерот дефинитово ја снема и ТВ Орбис, против која е поведена стечајна постапка,а на која неодамна АВМУ му ја одзеде дозволата. Инаку покрај згаснувањето на ...

Read More »

Стопанска банка а.д. Битола ќе исплаќа пензија на 30 ноември

Стопанска банка а.д. Битола, во рамките на одбележувањето  на јубилејот – 70 години постоење, овој месец  на пензионерите кои пензијата ја примаат преку Банката ќе им  овозможи да ја добијат  порано – на 30 ноември. Банката го прославува јубилејот со ...

Read More »

Стопанска банка бара нови работници

Стопанска Банка АД Битола се стреми кон континуирано унапредување, усовршување и надградување со цел да бидат исполнети сите барања и потреби на клиентите.За таа цел, Банката е во потрага по нови, образовани, талентирани  и високо мотивирани кадри кои знаат да ...

Read More »

Чифлиганец член на Надзорниот одбор на Комерцијална банка

Ванчо Чифлиганец и Фатмир Етеми се новите членови на Надзорниот одбор на Комерцијална банка. Како што соопштуваат од Дирекцијата за управување и информирање двајцата биле избрани за членови во текот на вчерашниот ден. „На 14 јуни, 2018 година, акционерите на ...

Read More »