Don't Miss
Home / Tag Archives: Битолски погреб

Tag Archives: Битолски погреб

Телата на загинатите планинари пренесени во Скопје

Телата на загинатите планинари Калина Велевска и Александар Миновски денеска со автомобил пристигнале во Македонија. Како што дознава Битолски весник, погребот ќе биде во четврток. Калина и Александар загинаа искачувајки го Кајмакџалан. Во еден момент тие се одвоиле од групата ...

Read More »