Home / Tag Archives: Џемаили

Tag Archives: Џемаили

Џемаили:Ме уништија зашто не прифатив да бидам заштитен сведок

Претходната власт на чело со министерот за правда Михајло Маневски ми нудеше да бидам лажен заштитен сведок за да се одмаздат на 18 судии, тројца обвинители и Владо Бучковски, откри овчарот Иснифарис Џемаили во интервју на Телма. -Неправда беше што ...

Read More »