Home / Tag Archives: дилери

Tag Archives: дилери

Полициска акција против (нарко)дилерите во Битола

Денеска доцна попладнето, инспектори на битолската полиција од секторот за наркотици беа во опсежна акција за фаќање на дилери на дрога. Акцијата беше спроведена против НН лица, на улицата “Јане Сандански“, во близина на Битолски весник. Иако засега не се ...

Read More »