Home / Tag Archives: драмски

Tag Archives: драмски

Прв мал драмски еко фестивал

По повод одбележувањето на месецот на екологијата, во организација на еко-тимот при ОУ „Св. Климент Охридски“ предводен од координаторот Соња Петровска, во Народниот театар во Битола се одржа првиот мал драмски еко фестивал, на кој учениците од битолските основни училишта ...

Read More »