Home / Tag Archives: двор

Tag Archives: двор

Ќе се гради крст во манастирот “Рожденство на Пресвета Богородица“ во Новаци

Новачкиот манастир “Рожденство на Пресвета Богородица“ кој важи за еден од најубавите и единствен по местоположбата наскоро ќе добие голем крст кој ќе биде изграден на самиот влез од лева страна. Покрај крстот ќе биде спроведено и професионално осветлување а ...

Read More »