Home / Tag Archives: единствен

Tag Archives: единствен

Основачите на ВМРО-ДПМНЕ потпишани на кандидатурата на Груевски

Само една кандидатура, онаа на актуелниот претседател Никола Груевски била доставена до партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ до рокот кој истече денеска во 15 часот, во пресрет на Конгресот на владејачката партија за избор на претседател кој ќе се одржи утре ...

Read More »