Home / Tag Archives: екипираност

Tag Archives: екипираност

Ништо од големите трансфери во новата телевизија

И покрај тоа, што се шпекулираше дека новата регионална телевизија “Мега“ ќе ги ангажира најдобрите новинарски пера и техничкиот кадар од битолските медиуми, како што стојат работите, нема ништо од големите трансфери. Освен, два- тројца техничари коишто заминаа во “Мега“, ...

Read More »