Home / Tag Archives: еколошка акција

Tag Archives: еколошка акција

Во Нова Битола засадени листопадни и зимзелени дрвца

Акцијата „Ден на дрвото“ денеска  се одржа во урбана средина, во Нова Битола каде на отворени површини беа засадени листопадни и зимзелени дрвца. Акцијата ја организираше општина Битола во соработка со локалните јавни претпријатија, и освен претставници на администрацијата и ...

Read More »