Don't Miss
Home / Tag Archives: фотомонографија

Tag Archives: фотомонографија

БНТ врвен домашен и меѓународен репрезент на македонската култура

Народниот театар во Битола е институција која претставува врвен домашен и меѓународен репрезент на вредностите на македонската култура.  Ова синоќа во Народниот театар во Битола го истакна министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска на промоцијата на фотомонографијата „Нови хоризонти“, објавена по ...

Read More »