Home / Tag Archives: германски гигант

Tag Archives: германски гигант

Вест што ги израдува невработените во Битола

Германската компанија „Кромберг и Шуберт” наскоро ќе почне со изградба на својата 23-та фабрика во светот. Тоа што особено ги радува битолчани е информацијата дека, покрај 22-те постојни фабрики што „Кромберг и Шуберт” веќе ги има изградено речиси на сите ...

Read More »