Home / Tag Archives: Гордана Јанкуоловска

Tag Archives: Гордана Јанкуоловска

Се пишуваат решенијата за притвор

 Поминаа 24 часа откако кутиите полни со обвиненија и доказниот материјал СЈО ги внесе во скопскиот кривичен суд. Но одлука дали некој од обвинетите виски функционери ќе оди во притвор досега нема. „Одлуките се пишуваат, некои се донесени, некои не. ...

Read More »