Home / Tag Archives: градба

Tag Archives: градба

Забрзано се гради нов монтажен премин

Привремениот мост ќе биде отстранет, а на негово место ќе се монтира поголем за сообраќај на возила   Доброволци и војници на АРМ со тешката механизација ги засилуваа старите и правеа нови насипи за заштита на Новаци. Екипи на РЕК-Битола ...

Read More »