Home / Tag Archives: хорско

Tag Archives: хорско

Наградени менторите по хорско пеење

Во салата за состаноци при Општина Карпош, раководителката на Секторот за дејности од јавен интерес Анета Марковска- Илиевска им врачи награди на наставниците – ментори по хорско пеење кои  победија на општинскиот натпревар одржан на 25 мај во Драмски театар. ...

Read More »