Home / Tag Archives: храна

Tag Archives: храна

Миле Јанакиески итно префрлен во болницата 8 септемеври

Поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески, вечерва од затворот во Шутка е однесен на преглед во болницата 8 – ми Септември. Како што објави Алсат М, тој се пожалил на болки во стомакот, гадење и лошење, откако деновиве не ...

Read More »

Ќе се надмине хаосот во детските градинки

Изминатите години бевме сведоци на хаосот што владее во детските градинки во Битола. Лоши услови, недостаток на инвентар, недостаток на стручен и технички персонал, искршени и р́ѓосани санитарни чворови и неуредени дворови се наша реалност 13 години. И за жал, ...

Read More »