Home / Tag Archives: импровизирани

Tag Archives: импровизирани

Нова Битола како Шутка

Веќе два дена, во близина на Новиот пазар и луксузниот трговски центар “Кеопс“, работи новиот импровизиран пазар на отворено што во многу нешта наликува на пазарот во Шутка. Стотици трговци, во вој дел на Битола, отворија “трговски центар“ каде што ...

Read More »