Home / Tag Archives: ингеренции

Tag Archives: ингеренции

Донесена одлуката градоначалникот Талески да преговара за (купо)продажба на ФК Пелистер

Советниците на Советот на Општината, денеска долго време дебатираа околу предлог- одлуката на Советот која се најде како прва точка на дневниот ред, со која на градоначалникот на Битола д-р Владимир Талески му се даваат одврзани раце тој да преговара ...

Read More »