Home / Tag Archives: интенивно

Tag Archives: интенивно

Груевски:Интензивно се работи на гасификацијата

До јуни годинава треба да биде завршена магистралната делница на гасоводот Клечовце (Куманово) – Штип, во првиот квартал од 2017 година започнува изградбата на магистралниот гасовод Неготино-Кавадарци-Битола, а во финална фаза е постапката за избор на изведувач за изградба на ...

Read More »