Home / Tag Archives: изборно

Tag Archives: изборно

Изборно собрание на ЗНМ, нов мандат за Насер Селмани

Новинарот на дневниот весник “Вест“ , Насер Селмани, и во следните четири години ќе го води Здружението на новинарите на Македонија. На редовното изборно собрание на ЗНМ, кое се одржа во саботата, во хотелот “Холидеј ин“ во Скопје, Селмани доби ...

Read More »

На 13 декември изборно Собрание на ЗНМ

На 13 декември, во хотелот “Холидеј ин“ во Скопје, ќе се одржи редовното изборно собрание на Здружението на новинарите на Македонија, на кое членовите на Здружението треба да изберат претседател на новинарите, како и управен, надзорен одбор и членови на ...

Read More »