Home / Tag Archives: изутрината

Tag Archives: изутрината

Само среќата го спасила битолскиот ловџија

Битолскиот ловџија М.С.(35) кој со прострелна рана во пределот на стомакот бил донесен во Клиничката болница во Битола само среќата го спасила од сигурна смрт, тврдат лекарите кои го оперирале М.С. во клиничката болница во Битола. Според хирургот Димче Кузмановски ...

Read More »