Home / Tag Archives: ја стресе

Tag Archives: ја стресе

Земјотесрот што го погоди Охрид ја стресе и Битола. Јачината на земјотресот ги исплаши битолчани кои ги напуптија своите домови. Епицентарот на земјотресот е од охридско преспанскиот регион каде во изминатите неколку недели земјата постојано се тресе. Силниот земјотрес е ...

Read More »