Home / Tag Archives: канализација

Tag Archives: канализација

Нова фекална канализација за новата населба во “Жданец“

Инфраструктурните активности на територијата на Општина Карпош продолжуваат со засилено темпо. По тој повод, градоначалникот на Општината   Стевчо Јакимовски даде изјава за медиумите во која ги објасни сите детали околу овој капитален проект на локалната власт. -Во фаза сме на ...

Read More »