Don't Miss
Home / Tag Archives: Кино- клуб

Tag Archives: Кино- клуб

50 години Кино клуб “Милтон Манаки“ Битола

Кино студио „Милтон Манаки”-Битола годинава својот златен јубилеј го посветува на Интернационалниот фестивал на аматерски непрофесионален документарен филм (ИФДФ) „Камера 300” кој по 22-ри пат ќе се одржи во Битола. Кино студиото „Милтон Манаки” е формирано во месец јануари 1964 ...

Read More »