Home / Tag Archives: колони

Tag Archives: колони

Македонците ја окупираа Грција

Продолжениот празничен викенд беше причина неколку илјади Македонци како и голем број туристи од Србија да замнат за Грција На граничниот премин  “ Богородица “ кај Гевгелија се создадоа огромни колони на возила кои со часови чекаа да влезат во ...

Read More »