Home / Tag Archives: Комерцијална банка

Tag Archives: Комерцијална банка

Комерцијална банка во нови простории

Филијалата на Комерцијална банка Битола од денеска се пресели во нови простории. Наместо во просториите на Центарот за култура, филијалата на Комерцијална банка од денеска се пресели во свои, сопствени простории, во стоковната куќа “ Марди “, кај старата автобуска ...

Read More »