Don't Miss
Home / Tag Archives: конструкции

Tag Archives: конструкции

Груевски: Ќе одговараат за скандалот кој го конструираа

Нема да има простор за заташкување на скандалот кој самите го конструираа. Одговорноста, со сите затезни камати за дестабилизирањето на земјата, за омаловажувањето на гласачката волја, за валкањето на угледот и на граѓаните и на државата, за лагите и оговарањата ...

Read More »