Don't Miss
Home / Tag Archives: Косово

Tag Archives: Косово

Терористи од Косово ја нападнаа караулата во Гошинце

Караулата Гошинце синоќа околу 2:40 часот по полноќ беше цел на терористички напад. Нападот го извршиле четириесетина маскирани и добро вооружени лица, кои носеле униформи со ознаки на УЧК. Ова го соопшти помошник- министерот за односи со јавност на МВР, ...

Read More »