Home / Tag Archives: Коѕизјас. право

Tag Archives: Коѕизјас. право

Уставите не се над меѓународното право

Грчкиот министер Никос Коѕиас денеска на прес-конференција во Скопје се обиде да ја образложи позицијата на Атина договорот во спорот за името да биде проследен со промена на македонскиот Устав. -Го земаме во предвид искуството во ЕУ со одлуките на ...

Read More »