Home / Tag Archives: критичка

Tag Archives: критичка

“Битола на точак“ по седми пат

Битолската критична маса денеска се собира по 7 ми пат. Битола е дел од многубројните градови низ светот во кои се организира настан од ваков тип каде нема лидери, нема формална организација, само критична маса велосипедисти. “Битола на точак“  е ...

Read More »