Home / Tag Archives: лезбејка

Tag Archives: лезбејка

Лезбејка премиер(ка)на Србија

Ана Брнабиќ  е новата мандаторка  за состав на новата српска Влада. Вака одлучи српскиот претседател и екс премиер на Србија, Алексанадр Вучик. Ана Брнабиќ во Владата на Вучик ја извршуваше функцијата министерка за локална самоуправа. Српскиот претседател посочи дека Брнабиќ ...

Read More »