Home / Tag Archives: Марко Марулиќ

Tag Archives: Марко Марулиќ

Божикен концерт на Ансамблот “Златне године“ од Хрватска

Ансамблот “Златне године“  од Велика Горица од Хрватска, по повод претстојните божикни и новогодишни празници одржаа Божикен концерт во Битола. Во Македонија гостуваат повеќепати, на “Охрид фест“  во 2009 и 2010 година а потоа во Скопје и Битола во 2012 ...

Read More »