Home / Tag Archives: најубаво

Tag Archives: најубаво

Македонското знаме избрано за најубаво во светот!

Македонското знаме освои најмногу гласови во изборот за најубаво знаме во светот што го спроведе канадскиот весник „Прованс“. Во трката учествуваа националните обележја на 64 земји, а македонското знаме во финалето го победи британското знаме. Ова знаме е создадено во ...

Read More »