Don't Miss
Home / Tag Archives: Насеље

Tag Archives: Насеље

Изречени пресудите за Диво Насеље

За тероризам и терористичка организација  во Диво Насеље судот  прогласи за виновни 33-ца обвинети.  Седуммина од нив, Анди Красниќи Aлијас командант Малишева, Деме Шеху, Фадиљ Фејзулаху  Насуф Бекири, Валдет Зекај, Бек Бајра, Фејзула Рушитовски добија доживотни затворски казни. Четворица обвинети ...

Read More »