Home / Tag Archives: негирање

Tag Archives: негирање

За Игор Џамбазов, Скопје е најголемо село

Коментирајќи ја констатацијата на еден битолчанец, која ја видел на “фејсбук “ дека некогаш Игор Џамбазов наводно изјавил дека Битола е најголемо село во Македонија, популарниот шоумен и водител Игор Џамбазов, колнејќи се во коските на неговата покојна мајка Анче, ...

Read More »