Home / Tag Archives: неправда

Tag Archives: неправда

Законот за стечај да важи и за новинарите

Претставници на Здружението на новинарите на Македонија и на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници денеска имаа работна средба со министерката за Труд и социјална политика, Мила Царовска. На средбата се разговараше за можноста новинарите стечајци од затворените локални ...

Read More »