Don't Miss
Home / Tag Archives: неработен

Tag Archives: неработен

Утре ќе се одржи еколошката акција „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“

Вкупно 503,89 хектари со 2.611.143 милиони садници ќе бидат пошумени со утрешната, 17. акција „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“. Како што информира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), акцијата ќе се спроведува на 60 локации во ...

Read More »

Денот на Македонската револуционерна борба, 23-ти октомври е неработен ден за сите граѓани

Денот на Македонската револуционерна борба, 23-ти октомври, четврток, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Празникот се празнува од 2007 година кога беше донесен новиот закон за државни празници. Овој ден ...

Read More »