Home / Tag Archives: Николче Ацевски

Tag Archives: Николче Ацевски

Николче Ацевски член на Надзорниот одбор на МЕПСО

Владата назначи  целосно нов раководен тим на државната компнија за пренос на електрична енергија МЕПСО, чиј нов генерален директор е Сашо Василевски. Покрај него, за нови членови на Управниот одбор на МЕПСО се именувани Борко Алексоски (директор за управување со електропреносниот ...

Read More »