Don't Miss
Home / Tag Archives: оброк

Tag Archives: оброк

Реновирани санитарните јазли во ОУ “Ѓорги Сугарев” за децата со посебни потреби

Во основното училиште  “Ѓорги Сугарев“  за време на годишните одмори се реновираа санитарните јазли наменети за учениците со посебни потреби. Инаку и оваа школска година продолжува проектот во училиштето “ да се даде шанса на секое дете“ преку кој се ...

Read More »